Hvor mye vet du om fosforkobber?

Fosfor kobber(fosforbronse) (tinnbronse) (tinnfosforbronse) er sammensatt av bronse med tilsatt avgassingsmiddel fosfor P-innhold på 0,03-0,35 %, tinninnhold på 5-8 %, og andre sporstoffer som jern Fe, sink Zn, etc. Den har god duktilitet og utmattelsesmotstand, og kan brukes i elektriske og mekaniske materialer. Dens pålitelighet er høyere enn for generelle kobberlegeringsprodukter.

kobberfosfatlegering

Fosfor kobber, en legering av fosfor og kobber. Bytt ut rent fosfor for å redusere messing og bronselegeringer, og bruk det som et fosfortilsetningsstoff ved fremstilling av fosforbronse.
Det er delt inn i 5%, 10% og 15% nivåer og kan tilsettes direkte til smeltet metall.
Dens funksjon er et sterkt reduksjonsmiddel, og fosfor gjør bronse hardere. Selv tilsetning av en liten mengde fosfor til kobber eller bronse kan forbedre utmattelsesstyrken.
Å produserefosfor kobber,det er nødvendig å presse fosforblokken inn i det smeltede kobberet til reaksjonen stopper.
Når andelen fosfor i kobber er innenfor 8,27 %, er det løselig og danner Cu3P, med et smeltepunkt på 707 ℃.
Smeltepunktet for fosforkobber som inneholder 10 % fosfor er 850 ℃, og smeltepunktet for fosforkobber som inneholder 15 % fosfor er 1022 ℃. Når den overstiger 15 %, er legeringen ustabil.
Fosforkobber selges i rillede stykker eller granulat. I Tyskland brukes fosforsink i stedet for fosforkobber for å spare kobber.
MetaIlophos er navnet på tysk fosfosink som inneholder 20-30 % fosfor.
Kommersielt kobber redusert med fosfor, med et fosforinnhold på mindre enn 0,50 %, kalles ogsåfosfor kobber.
Selv om konduktiviteten sank med ca. 30 %, økte hardheten og styrken.
Fosfotin er en moderlegering av tinn og fosfor, brukt til å smelte bronse for å produsere fosforbronse.
Fosfortinn inneholder vanligvis mer enn 5 % fosfor, men inneholder ikke bly. Utseendet ligner antimon, det er en større krystall som skinner sterkt. Selges i ark.
I henhold til føderale forskrifter i USA er det pålagt å inneholde 3,5 % fosfor og urenheter under 0,50 %.
Tinnfosforbronse har høyere korrosjonsbestandighet, slitestyrke og produserer ikke gnister under støt. Brukes for middels hastighet og kraftige lagre, med en maksimal driftstemperatur på 250 ℃.
Den har egenskapene til automatisk sentrering, ufølsomhet for avbøyning, jevn bæreevne på akselen, høy bæreevne og tåler radielle belastninger samtidig. Den er selvsmørende og krever ikke vedlikehold.
Tinnfosforbronse er en legert kobber med god elektrisk ledningsevne, lav varmeutvikling, som sikrer sikkerhet og sterk utmattelsesmotstand.
Hylsefjæren av tinnfosforbronse har en fast elektrisk struktur, uten nagleforbindelse eller friksjonskontakt, noe som sikrer god kontakt, god elastisitet og jevn innsetting og fjerning. Denne legeringen har utmerket mekanisk behandlingsytelse og spondannelse.


Innleggstid: 10. september 2024