MP Materials og Sumitomo Corporation styrker RareEarth-forsyningen i Japan

MP Materials Corp. og Sumitomo Corporation ("SC") kunngjorde i dag en avtale om å diversifisere og styrke Japans forsyning med sjeldne jordarter. I henhold til denne avtalen vil SC være eksklusiv distributør av NdPr-oksid produsert av MP Materials til japanske kunder. I tillegg vil de to selskapene samarbeide om levering av sjeldne jordmetaller og andre produkter.

NdPr og andre sjeldne jordmaterialer brukes til å produsere de kraftigste og mest effektive magnetene i verden. Sjeldne jordmagneter er nøkkelinnganger for elektrifisering og avansert teknologi, inkludert elektriske kjøretøy, vindturbiner og diverse elektronisk utstyr.

NdPr

Den globale økonomiske elektrifiserings- og avkarboniseringsinnsatsen fører til den raske veksten av etterspørselen etter sjeldne jordarter, som overstiger det nye tilbudet. Kina er verdens ledende produsent. Den sjeldne jordarten produsert av MP Materials i USA vil være stabil og diversifisert, og forsyningskjeden som er avgjørende for den japanske produksjonsindustrien vil bli styrket.

SC har en lang historie i industrien for sjeldne jordarter. SC startet handel og distribusjon av sjeldne jordartsmaterialer på 1980-tallet. For å bidra til å etablere en stabil global forsyningskjede for sjeldne jordarter, er SC engasjert i leting, utvikling, produksjon og handel med sjeldne jordarter over hele verden. Med denne kunnskapen vil SC fortsette å bruke selskapets forbedrede ledelsesressurser for å etablere verdiøkende handel.

MP Materials 'fjellpassfabrikk er den største kilden til produksjon av sjeldne jordarter på den vestlige halvkule. Mountain Pass er et lukket sløyfe, nullutslippsanlegg som bruker tørravgangsprosessen og opererer under strenge miljøforskrifter i USA og California.

sjeldne jordarter

SC og MP Materials vil bruke fordelene sine for å bidra til stabil innkjøp av sjeldne jordartsmaterialer i Japan og støtte innsatsen for sosial dekarbonisering.

 


Innleggstid: 27. februar 2023