Su'esu'ega Fa'alevaiaso a le Lalolagi Rare mai Aukuso 7 e o'o ia Aukuso 11 - Mausali le Tuputupu ae ma le Mataituina o le Paleni Va'ai i le va o le Sapalai ma le Mana'oga o Oloa Fa'aautū.

O lenei vaiaso (8.7-8.11, tutusa i lalo), e ui lava o le aofaʻi o fefaʻatauaiga o le maketi o le lalolagi e le masani ai na maualalo ifo nai lo le mea na faʻamoemoeina, o le tulaga na matua mautu, faatasi ai ma ituaiga autu o loʻo faʻamalosia i tau ma se tikeri o le mumusu e faʻatau atu, fa'ateleina le tau fa'atauva'a. O nisi o tu'ueseesega ma le toe fa'atumuina o tau fa'amomoli o fale gaosi oloa na lagolagoina le maketi i le vaivai o mana'oga ma i nisi itu na fa'amautu ai le si'itia o tau o oloa masani.

 

I le amataga o le vaiaso, na amata ai le maketi i se amataga mautu, faatasi ai ma upusii tau pisinisi e fai si maualalo, tele i luga ole laina, ma se numera itiiti o tau avanoa e suʻe ai le malosi. A'o si'itia le tau o fefa'atauaiga, o le tau maualalo opraseodymiummaneodymiumna amata ona faʻamalosi ma agai i luga le upusii i le taimi e tasi. I le ogatotonu o le vaiaso, na faʻatupulaʻia ai le naunautaiga o suʻesuʻega maketi, ma o le naunau o faʻasalaga i luga na maualalo, na mafua ai le tulituliloaina o le siitaga ma se vaega itiiti o fefaʻatauaiga. Aʻo toe faʻataʻitaʻiina le praseodymium ma le neodymium oxide 480000 yuan / ton, o le upusii malosi na faʻatupulaʻia teisi, ma o le tau o fefaʻatauaiga o le oxide na faʻaalia ai se vaapiapi o fua,. O le vaiaso nei, o le faʻamalosia o faʻatauga i fale gaosi oloa ua mafua ai le faʻaitiitia o le naunau e talia oka tetele. O maualuga maualuga o oxides e foliga mai e fa'aeteete i le fa'atauina o mea mata. Se'i vagana ai se vaega to'aitiiti o fa'atauga tele fa'ato'a fa'atauina, o lo'o fa'aletonu le fa'atinoga.

 

O lenei vaiaso, o le oxide o le praseodymium neodymium ma le dysprosium sa tumau mautu ma agai i luga, ma tala fou toso. O le utiuti o le sapalai o le erbium ma le holmium na mafua ai ona si'i fa'atasi tau. Ae ui i lea, i le taimi lava e tasi, faʻatasi ai ma le manaʻoga e faigata ona faʻaleleia, o le fefaʻatauaiga ina ua maeʻa le siʻitia e leʻi ausia faʻamoemoega, ma faʻaalia atili ai le faʻatali-ma-vaai.

Mai le siisii ​​i luga o le oxide stable ma le volatile i lenei vaiaso, e mafai ona vaaia le mumusu o kamupani tuueseese e faatau atu i se tau mautu e ui i le maualuga o tau o le oa ma le malosi o otaota. Ae ui i lea, o kamupani fefaʻatauaʻiga ua suia lemu o latou mafaufau i le vaiaso - ua faʻateleina tupe maua.

E oʻo mai i le aso 11 o Aukuso, o le upusii mo nisi o oloa e seasea maua i le lalolagi o loʻo i le va o le 0.45 miliona yuan / tone olanthanum oxide; Cerium oxide: 42-4600 yuan/ton;Praseodymium neodymium oxidee 475-478 afe yuan/ton, faatasi ai ma le siitaga faalevaiaso o le 1.65%;Praseodymium oxide49-495 afe yuan/ton,neodymium oxide 49-495 afe yuan/ton; 585000 i le 59000 yuan/ton o uamea praseodymium neodymium,; 2.33-2.35 miliona yuan/ton odysprosium oxide; 717-7.25 miliona yuan/ton oterbium oxide; 223-22.5 miliona yuan/ton o le uʻamea dysprosium;Metal terbium915-9.35 miliona yuan/ton;Gadolinium oxide: 268-273000 yuan/ton; 253-25800 yuan/ton o gadolinium uamea; 55-560000 yuan/ton oholmium oxide; Erbium oxidee 27000-275000 yuan/ton.


Taimi meli: Aukuso-15-2023