O le a le mea e fa'aoga ai le hafnium tetrachloride?

Hafnium tetrachloride, ua lauiloa foi ohafnium(IV) chloride or HfCl4, o se tuufaatasiga ma le numera CAS13499-05-3. O loʻo faʻaalia i le maualuga o le mama, e masani lava 99.9% i le 99.99%, ma le maualalo o le zirconium, ≤0.1%. O le lanu o vaega o le hafnium tetrachloride e masani ona paʻepaʻe pe paʻepaʻe, faʻatasi ai ma le mamafa o le 3.89 g / kupita senitimita ma le mea faʻafefe o le 432°C. Ae maise lava, e malepe i totonu o le vai, e faʻaalia ai e tali atu i le susu.

https://www.xingluchemical.com/99-9-hafnium-chloride-hfcl4-with-manufacture-price-products/

Hafnium tetrachloridee mafai ona faʻaaogaina e avea o se faʻamuamua i le gaosiga o ultra-maualuga vevela ceramics. E lauiloa mo lo latou mautu lelei o le vevela, o nei ceramics o loʻo faʻaaogaina i le tele o faʻaogaina o le vevela, e pei o faiga faʻafefeteina i totonu o le alamanuia aerospace ma le gaosiga o meafaigaluega tipi ma faʻamau. O le malosi o le faʻaogaina e faʻafeiloaʻi ai le vevela ogaoga e avea ai ma vaega taua i le atinaʻeina o mea mo tekinolosi faʻatekonolosi ma faʻaoga fale gaosi oloa.

E lē gata i lea,hafnium tetrachloridefaia se matafaioi taua i le fanua o le maualuga-mana LEDs. E faʻaaogaina i le gaosiga o phosphors, e taua tele i le faʻatinoga o LED. Phosphors o mea ia e faʻamalama pe a faʻaalia i le radiation ma e taua i le faʻatinoga o le LED e ala i le liua o le moli lanumoana i isi lanu, ma faʻaleleia atili ai le lelei atoatoa ma le lanu lanu o moli.

maualuga-mamahafnium tetrachloridee mafai ona faʻapipiʻiina e faʻaitiitia ai le zirconium i le 200ppm, faʻamautinoa e talafeagai mo talosaga faʻamalosi pe a faʻaleagaina e faʻaleagaina le oloa mulimuli. O lenei tulaga o le mama e taua tele mo le faʻaogaina lelei o mea faʻapitoa, lea e taua tele ai le pulea saʻo o vailaʻau.

I se aotelega,hafnium tetrachloride, faʻatasi ai ma lona mama sili ona lelei ma tulaga faʻapitoa, ua avea ma se faʻamuamua taua mo le gaosiga o ceramics ultra-maualuga vevela ma taʻalo se sao taua i le alualu i luma o tekinolosi faʻaola maualuga. O lona agava'a ma le fa'agaoioiga e avea o se vaega taua i le atina'eina o meafaitino mo fa'aoga tau alamanuia ma fa'atekinisi.

 


Taimi meli: Aukuso-27-2024